cserc.ifro.ir > منوی اصلی
  منوی اصلی     يک شنبه 29 اردیبهشت 1398   ورود  
اخبار
برگزاری سخنرانی علمی
چهار شنبه 4 بهمن 1396
سخنرانی علمی با عنوان"مقایسه استخراج رنگدانه فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا و بررسی برخی از خواص عملکردی آن" در سالن کنفرانس پژوهشکده برگزار شد.

سخنرانی علمی با عنوان" مقایسه استخراج رنگدانه فیکوسیانین از جلبک اسپیرولینا و بررسی برخی از خواص عملکردی آن " در سالن کنفرانس پژوهشکده برگزار شد.

چکیده

یکی از رنگدانه های اصلی میکروجلبک اسپیرولینا رنگدانه فیکوسیانین بوده که بواسطه برخی از خواص عملکردی نظیر آنتی اکسیدانی و ضدسرطانی حائز اهمیت می باشد. در سخنرانی ارائه شده ابتدا به اهمیت رنگ های طبیعی در مواد غذایی، مهمترین رنگدانه های تولید شده از میکروجلبک ها و ارزیابی خواص کارکردی آنها، معرفی میکروجلبک اسپیرولینا و کاربرد آن در مواد غذایی اشاره شده و در ادامه خصوصیات رنگدانه فیکوسیانین به جزئیات بیشتر مورد بررسی قرار گرفت. از مهمترین موارد مورد بررسی ، بهینه نمودن شرایط کشت اسپیرولینا به منظور دستیابی به بالاترین راندمان تولید رنگدانه، روشهای مختلف استخراج فیکوسیانین و مقاسه آنها با یکدیگر، خالص سازی اولیه، ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیکوسیانین با روشهای مختلف، تاثیر پارامترهای دما، pH ، زمان و شرایط نور و تاریکی بر پایداری رنگدانه و در نهایت تاثیر فیکوسیانین بر پارامترهای کیفی و حسی بستنی بوده است. برآیند نتایج حاصل از مطالعه انجام شده حاکی از آن است که رنگدانه فیکوسیانین بعنوان رنگدانه طبیعی قابلیت استفاده در فرآورده های مختلف را دارا بوده و علاوه بر این ، میتوان از سایر ویژگی های کارکردی آن نظیر خاصیت آنتی اکسیدانی آن بهره گرفت.


تعداد بازديد:188
Copyright (c) 2019 cserc.ifro.ir
Powered by taJan System Co